moving

En lättare flytt utomlands med Citadellet Likvidationer AB

2019-01-02

Nej, Citadellet Likvidationer AB kommer inte att packa dina väskor eller ordna med bästa biljetterna till utlandet. Men de kan hjälpa dig med att se till att ditt bolag avvecklas på rätt sätt när du är ute och reser eller flyttar utomlands. Om du ska vänta 7 månader på att avveckla bolaget så kan det ju bli svårt att komma iväg. Då ska du vända dig till Citadellet som köper ditt aktiebolag och likviderar åt dig!

Citadellet Likvidationer AB för smart snabbavveckling

Om du hela tiden måste stå i kontakt med Bolagsverket när du är ute och reser så finns det risk för att resan blir mindre lyckad. Bara tanken om att missade papper och avgifter kan bli en dyr historia kan ju vara jobbig. Då du inte vill flytta företaget utomlands och bestämmer dig för att avveckla så kan du dra stor nytta av Citadellet Likvidationer ABs tjänster.

Så går det till

När ditt bolag finns som siffror på papper och bankkonto så kan du lätt höra av dig till Citadellet Likvidationer AB och begära en offer. De kommer då att se över dina siffror och komma fram till hur mycket de kan erbjuda för företaget. Du kan räkna med att det blir goda villkor och ett skäligt pris. Citadellet har mycket lång erfarenhet och är bra på att sköta likvidationer på rätt sätt.

En snabb försäljning

Det heter snabbavveckling för att det går så snabbt. Du kan vara klar med att sälja bolag på några dagars tid. När det hela är klart så är du fri att gå vidare. Du kan resa utomlands med vetskapen om att Citadellet tar det juridiska ansvaret.

Om Bolagsverket skulle ha frågor då du är ute och klättrar i en öken eller ligger på en solstrand i södra Thailand så behöver du aldrig veta något om detta. Citadellet Likvidationer AB har köpt ditt bolag och det är de som får svara och ta hand om eventuellt avgifter och mer.

Med en snabb försäljning så kan du fortsätta att planera din resa utomlands och komma iväg som planerat. Det skapar utrymme för glädje och förväntan.

När du kommer hem igen

Nu kanske du vill driva eget då du kommer hem igen och det är verkligen inga problem. Med ny energi och kanske också ett helt nytt affärskoncept så kan du starta från början. Du kan till och med kontakta Citadellet Likvidationer AB som du sålde till bolag till. De säljer nämligen lagerbolag så att du snabbt kan komma igång med din nya verksamhet.

Om du driver bolag och vill bli av med det för att kunna resa utomlands så bör du se närmre på vad Citadellet erbjuder. Det kan bli en mycket bra lösning för dig. Både inför och efter resan!


Etiketter:  Moving abroad
Sidor:  Moving abroad
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se