tejp i silver

Fördelar med magasinering då du ska avsluta ab

2023-10-07

När ett bolag ska avvecklas så innebär det för många en hel del logistiska utmaningar. Det är ju inte alla som kan avsluta ab med snabbavveckling då det redan är vilande. Med god magasinering kan nedläggningen bli enklare och effektivare. Vi ska ta en titt på vad fördelarna med magasinering under nedläggning av ett bolag kan vara.

Avsluta ab med prylar på lagret

När du ska avsluta ab så kan det förstås vara så att det fortfarande finns saker kvar på lagret som ska avvecklas. Om du själv tänker ta över dessa saker så måste de bo någonstans. Magasineringen kommer väl till pass även då du tänker sälja lagret gradvis eller föra över det till en ny verksamhet.

När du fortfarande tar emot beställningar

Det kan ju vara så att du under avvecklingsprocessen fortfarande tar emot beställningar för att sälja av ett lager. Då detta lager inte längre kan finnas i lokaler som du lämnar så kommer magasineringen att vara en stor fördel.

Magasineringen kan innebära att du förvarar varorna på ett sätt som gör det enkelt att komma åt och hålla ordning på vad som finns kvar. Det kan även finnas utrymme för att kunna packa beställningar och hantera frakt i direkt anslutning till magasineringen.

Returer som måste hanteras

En annan fördel med att ha tillgång till magasinering under avvecklingen av en verksamhet är att det då finns plats för returer. Även om ni officiellt sett har stängt och inte längre finns på samma adress så kan det ju komma returer med post.

Det här är bara några exempel på vilka fördelar som kan finnas med magasinering då du ska avsluta ab. Om du behöver utrymme för saker som inte omedelbart kan avhysas så är detta något att se närmre på.


Etiketter:
Sidor:  Magasinering
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se