skyltfönster

Ta hjälp av Citadellet Likvidationer AB inför utlandsflytten

2023-02-13

Om du har bestämt dig för att avveckla ditt bolag för att du ska flytta utomlands kan du märka att tiden blir knapp. Det går att sköta en likvidation utomlands men detta är kanske inte så smidigt då du kommer att ha mycket att stå i med nytt jobb och en ny livstillvaro. Då kan du vända dig till Citadellet Likvidationer AB som kan sköta din avveckling åt dig.

Citadellet Likvidationer AB är experter på likvidationer

När du ska flytta utomlands så är det många bitar som ska läggas på rätt plats. Även om det är många månader kvar till flytten så kan det kännas stressigt att samtidigt sköta en avveckling. Om du inte kan flytta företaget utomlands med dig så är det verkligen fint att kunna få hjälpen med likvidationen av Citadellet Likvidationer AB.

Detta fungerar på ett ganska så enkelt sätt. Så länge som ditt bolag inte är aktivt och du har ordning på all bokföring så kan du snabbt sälja ab till Citadellet. Detta görs med det som kallas för snabbavveckling. När Citadellet Likvidationer har köpt ditt bolag så kan de starta processen med avvecklingen.

Du är då fri från ansvaret och kan fokusera fullt ut på din utlandsflytt. Detta spar dig tid som kan vara värd mycket mer än vad en snabbavveckling kostar.

Citadellet är en välkänd bolagsservice

Idag är Citadellet ett känt namn i Sverige. De jobbar inte bara med att likvidera ab. Det här är också en tjänst för den som vill komma igång med en ny verksamhet snabbt genom att köpa lagerbolag.

I och med att Citadellet har varit med så länge så är de ett tryggt val. Detta är extra viktigt för dig som ska flytta till ett annat land. Om du vet att bolaget som köper och avvecklar åt dig gör detta på ett lagligt sätt så kan du ju släppa tanken om detta. Dessutom är det ju viktigt att du säljer ab till ett företag som är lätt att kommunicera med.

När du vänder dig till Citadellet för att få hjälp med din likvidation kan du räkna med att få tydlig information så att du förstår vad du behöver göra. Det kan spara en massa tid och vara väldigt praktiskt inför en flytt till utlandet då du har så många trådar att hålla ordning på.

Du kan börja med att ta kontakt för att se om ditt bolag verkligen är redo för den här typen av likvidation. Om allt är på sin plats kan du faktiskt vara klar med avvecklingen på några dagars tid. Du får betalt på en gång minus den avgift som tas ut för tjänsten. Mer pengar i kassan är ju också något som kan vara en stor hjälp då du ska flytta utomlands!


Etiketter:
Sidor:  Flytta företaget utomlands
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se