steameribagaget

Ta med en steamer utomlands

2018-06-28

När du ska resa utomlands så kanske du funderar lite på hur du ska ta hand om dina kläder. Om du är van vid att använda en steamer så kanske du inte har lust att återgå till ett traditionellt strykjärn. Det blir ju så slätt och snyggt med en handhållen steamer och dessutom så klarar den nästan alla tyger. Ska du packa med den eller inte, det är frågan…

En steamer i bagaget

Det kan bli lite svårt att få plats med en steamer. Även om den är nätt och enkel att ha hemma så kommer den att ta en hel del plats i bagaget. Ställning, bräda, olika handtag, och mer kanske till och med kommer att kräva specialbagage. Då kan det bli bättre att du lämnar maskinen hemma och sedan ser på alternativa sätt att stryka på när du är utomlands.

Om du ska flytta iväg för flera års tid så kanske det lönar sig att ta med steamern. Ta en titt på om den kommer att kosta extra för bagageplatsen eller om den kan komma med på ett smidigt sätt utan extra kostnader.

Det går att köpa ångstrykjärn utomlands

Glöm inte bort att det går att köpa steamer utomlands. Det här är en maskin som är populär i många länder. Om du kan tänka dig en kompromiss under utlandsvistelsen så kan du köpa ett billigare strykjärn som är bra för en billigare peng. Beroende på var du reser så kan detta vara enklare också med tanke på elnät och plugg.


Etiketter:
Sidor:
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se