galgar

Ta med dina plastgalgar utomlands

2019-01-03

Även om du bara ska åka utomlands för en kortare semester så kan det vara klokt att ta med galgarna från Sverige. Många hotell använder sig av den typ av metallgalge som sitter fast i garderoben. Det beror på att de inte vill att galgarna ska plockas med hem. Med plastgalgar så kan du hänga dina kläder och annat på balkong eller i garderob. Plasten är lätt men kan ändå vara mycket stark.

Plastgalgar för dina kläder

Dina kläder mår ofta bra av att hängas upp. Det är klart att t-shirts och liknande plagg inte behöver plastgalgar. De kan du vika och lägga på hyllor eller i lådor. Men det finns andra kläder som skjortor som lätt blir skrynkliga av att förvaras på detta vis. De behöver bra plastgalgar för att fortsatt se bra ut. Om du ska flytta utomlands så kanske du helt glömmer bort det där med galgar.

Men anta inte att det kommer att finnas galgar på plats i garderober. Det är verkligen inte säkert. När du kommer fram och vill packa upp dina kläder så är det en fördel att du har plastgalgarna med dig. Då kan du genast få ordning på plaggen.

Om du har tagit med dig en steamer utomlands så kan du ju snygga till skjortorna som säkert har knycklats till lite av att ligga i resväskan. När de sedan hänger fint på galgarna så förblir de fina och det är en stor fördel.

När du vill torka tvätt

Plastgalgarna kan också användas för att torka tvätt. Du vill ju inte använda trägalgar i detta syfte. Om det bara finns trägalgar och den typ av metallgalge som kommer att rosta så kan det blir problematiskt. På hotellrum så är det heller inte alltid så smart att hänga kläder på tork över ett räcke. De kan bli smutsiga av detta.

Men med uppblåsbara plastgalgar eller helt vanliga galgar så kan du snabbt få ordning på din resetvätt. Det är bara att tvätta och sedan hänga upp inne på rummet eller ute på en balkong. Galgen av plast tar inte skada av detta och kan ha en form som gör att kläderna torkar på ett snyggt sätt.

Köpa nya galgar utomlands

Om du måste köpa nya galgar utomlands så är det viktigt att du hittar rätt. Det finns så många olika typer av galgar och även om plastgalgar kan vara billiga så är de inte alltid det bästa valet. Om du står utan galge utomlands så bör du rådfråga lokalbor. De vet precis var det bästa sortimentet finns. Bli inte förvånad om de skickar dig till en känd svensk möbelkedja som är otroligt populär i många länder!


Etiketter:
Sidor:
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se